Meertalige onroerend goed advertenties: appartement MIAMI BEACH, huis KECSKEMET, hotel BELO-SUR-MER en huis Coimbra. Plaats uw advertentie op de website For Sale By Owner in Europe voor de verkoop van huis in MONTREAL.

For Sale By Owner in Europe - Meertalige onroerend goed advertenties De Kubus Affiliatie - White label affiliatie Français English Español Nederlands Italiano Deutsch Hoe kunt U aan een buitenlandse koper verkopen?
For Sale By Owner in Europe - Meertalige onroerend goed advertenties
Om u in te loggen, klik hier.

Home Advertenties Tarieven Gereedschappen Advertentie plaatsen Klantenpagina FAQ Contact  
Welkom
De website For Sale By Owner in Europe is lid van het netwerk De Kubus Vastgoed en u kunt daarmee uw onroerend goed advertentie plaatsen in 6 talen.


Valuta:


Maatsysteem:
ADVERTENTIE VAN DE DAG

DANK U!
Tijdens de 3 laatste maanden heeft U iedere dag gemiddeld 873 nieuwe advertenties geplaatst (ofwel 26190 per maand), op de 264 websites van ons meertalig netwerk.

Dank u voor uw vertrouwen!
GETUIGENISSEN
Ons hotel wordt voor 90% bezocht door buitenlandse toeristen en zodra u deze nieuwe rubriek heeft geopend, hebben wij [...]
RenƩ D. (Frankrijk)
DE KUBUS BAROMETER

1 089 692 geplaatste advertenties
233 bezoeken per adv. per maand
90,9% buitenlandse bezoekers
Publicatie op 264 websites

Bezoekers per taal


 Meer weten...
LIJST VAN MAKELAARS
Land:
Stad:
EEN GREEP UIT ONS AANBOD
33139 MIAMI BEACH
(Verenigde Staten)
Appartement van 59 m²
225 000 EUR
Appartement in 33139 MIAMI BEACH

6000 KECSKEMET
(Hongarije)
Eengezinswoning van 230 m²
390 000 EUR
Eengezinswoning in 6000 KECSKEMET


Ons aanbod voor webmasters

Het principe: meertalige white label advertentie-service voor onroerend goed

Het eerste Europese onroerend goed netwerk dat de advertenties geheel in meerdere talen publiceert, De Kubus Vastgoed biedt u aan deze white label service te integreren.

Er worden twee opties aangeboden:
 • Integratie van de meertalige vastgoed-advertentie-service op uw huidige website
 • Verstrekking van een bedrijfsklare oplossing, zonder enige tussenkomst uwerzijds (dit is het geval op de website For Sale By Owner in Europe die u momenteel raadpleegt)


Voordelen van een White label service

Door onze meertalige onroerend goed advertentie-service aan te bieden, kunt u profiteren van talrijke voordelen, waaronder:
 • Klantenbinding van uw bezoekers
  Door aan uw bezoekers een nieuwe service aan te bieden (raadplegen en plaatsen van meertalige onroerend goed advertenties), verhoogt u hun interesse voor uw website, wat leidt tot klantenbinding.
 • De zichtbaarheid van uw website vergroten
  Door de integratie van onze geheel dynamische advertentie-service voor onroerend goed, wordt de inhoud verbeterd. Dankzij de dynamische positionering-technologie die wij gebruiken, zullen talrijke nieuwe pagina's op uw website ook worden gepositioneerd in de zoekmachines, wat de zichtbaarheid van uw website aanzienlijk verbetert.
 • Verhoging van het aantal bezoekers
  De verbeterde zichtbaarheid van uw website en het toevoegen van een nieuwe service, vertalen zich in een globale verhoging van het aantal bezoekers.
 • Genereren van extra inkomsten
  Dankzij een belangrijke vergoeding over iedere advertentie die op uw website wordt geplaatst, kunt u hoge extra inkomsten genereren. Met Ć©Ć©n enkele advertentie per dag, kunt u inkomsten ontwikkelen die groter zijn dan 20 000 EUR per jaar, gebaseerd op het gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag. Als uw huidige website zeer goed wordt bezocht, of als u reclame maakt, kunt u gemakkelijk veel meer inkomsten verkrijgen... zonder enige tussenkomst van uwer zijde.
 • Een gemakkelijk te verkopen product
  Websites met onroerend goed advertenties zijn talrijk, maar het De Kubus Vastgoed netwerk is de enige die de publicatie van advertenties zowel zeer gedetailleerd als geheel meertalig aanbiedt. De eigenaren die hun onroerend goed verkopen, zijn erg gevoelig voor deze meertalige publicatie, want zij kunnen zo ook een potentiĆ«le klantenkring bereiken van meer dan 350 miljoen Europeanen.

Zich abonneren op de De Kubus Vastgoed diensten


Hoge inkomsten

Over iedere via uw website geplaatste advertentie, ontvangt u tot 70 % van het aan de klant in rekening gebrachte bedrag (al naar gelang de gekozen formule, zie de hierna volgende gedetailleerde tarieflijst).

Met een gemiddelde bestedingsbedrag van momenteel 97,79 EUR, U ontvangt tot 68,45 EUR over iedere geplaatste advertentie.

Uitgaande van Ć©Ć©n geplaatste advertentie per dag, zijn uw overeenkomende winsten 24 985 EUR per jaar.

Natuurlijk beschikt u over gedetailleerde statistieken betreffende de activiteiten van uw account. Zodra een bestelling via uw website is geplaatst, wordt u account real time geupdate. Wanneer uw opbrengsten een minimum bedrag bereiken, kunt u direct vanuit uw Klantenpagina, een overmaking in werking zetten.

Zich abonneren op de De Kubus Vastgoed diensten


Formule STANDARD - Integratie op uw website

Werking

U heeft al een website en u wenst onze meertalige white label advertentie-service voor onroerend goed toe te voegen om een nieuwe service aan te bieden en extra inkomsten te genereren.

Dit werkt als volgt:
 • U creĆ«ert een affiliatie account.
 • U definieert de parameters van uw advertentie-service.
 • U integreert de code van de service op uw website.
 • U personaliseert de manier waarop de service wordt getoond, al naar gelang het grafische handvest van uw website.
 • Uw bezoekers kunnen direct beginnen met het raadplegen en plaatsten van advertenties.
 • De geplaatste advertenties worden vertaald in 6 talen en worden onmiddellijk getoond op alle websites van het De Kubus Vastgoed netwerk.
 • Bij iedere geplaatste advertentie, wordt een bedrag overgemaakt, volgens onderstaande lijst.

Voordelen van deze formule

Deze formule heeft de volgende voordelen:
 • Deze nieuwe service profiteert van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van uw huidige website.
 • Het aantal bezoeken aan uw huidige website wordt verhoogd.
 • U doet aan klantenbinding.
 • U genereert extra inkomsten.

Nadelen van deze formule

Zoals alle concurrerende oplossingen in termen van white label advertenties, heeft deze formule ook zekere nadelen:
 • U dient in uw website te grijpen om onze module te integreren. Deze handeling is niet gecompliceerd, maar waarschijnlijk zullen aanpassingen noodzakelijk zijn om een perfecte integratie te bereiken, in het bijzonder al naar gelang uw grafische handvest.
 • De onroerend goed advertentie-service die u op uw website aanbiedt, valt wellicht niet op, als de bezoekers om andere redenen naar uw website zijn gekomen.
 • Bepaalde internetters zullen hun advertentie niet op uw website plaatsen omdat deze niet is toegewijd aan onroerend goed advertenties. Sommigen zullen er de voorkeur aan geven om naar een "echte" onroerend goed website te gaan.

Om antwoord te geven op deze ongemakken, stellen wij u een andere formule voor. Deze bestaat uit het creƫren van een aparte onroerend goed website voor u, geheel gewijd aan onroerend goed advertenties.

Het betreft een exclusiviteit van De Kubus Vastgoed: wij zijn momenteel de enigen die een bedrijfsklare oplossing aanbieden, waarmee u kunt profiteren van uw eigen betaalde service voor het plaatsen van meertalige onroerend goed advertenties, zonder enige technische kennis.

Met de PREMIUM formule, zorgen wij overal voor, u hoeft alleen de inkomsten te incasseren!
   Exclusiviteit van het netwerk De Kubus Vastgoed


Zich abonneren op de De Kubus Vastgoed diensten


Formule PREMIUM - Bedrijfsklare website

De PREMIUM formule is ideaal als een van de volgende gevallen op u van toepassing is:
 • U heeft nog geen website.
 • U heeft een website, maar die wenst u niet te wijzigen.
 • U heeft een website, maar u denkt dat een advertentie-service niet geschikt is voor uw website.
 • U heeft een website, maar u bent niet degene die deze beheert, en u kunt deze dus niet wijzigen.
 • U heeft een website, maar zijn positionering in de zoekmachines is niet optimaal.
 • U heeft geen zin om zich er mee bezig te houden...u zoekt een bedrijfsklare oplossing !

Als Ć©Ć©n van bovenstaande op u van toepassing is, is de PREMIUM formule (levering van een bedrijfsklare website) geschikt voor u.

Werking

De PREMIUM formule werkt als volgt:
 • U creĆ«ert een affiliatie account.
 • U kiest een domeinnaam voor uw nieuwe website.
 • Wij maken, voor u, een geheel nieuwe website (lijkend op deze), waarvoor wij ons belasten met de creatie, hosting en positionering.
 • Binnen 48 uur, zal uw nieuwe website operationeel zijn: De internetter kan advertenties raadplegen of plaatsen.
 • De geplaatste advertenties worden vertaald in 6 talen en worden onmiddellijk getoond op alle websites van het De Kubus Vastgoed netwerk.
 • Bij iedere geplaatste advertentie, wordt een bedrag overgemaakt, volgens onderstaande lijst.

Voordelen van deze formule

De PREMIUM formule kent vele voordelen:
 • U hoeft niets te doen: wij zorgen overal voor.
 • Als u al een website heeft, wordt deze niet veranderd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om eventuele integratieproblemen.
 • De voor u gemaakte website is geheel geoptimaliseerd voor positionering.
 • Dankzij de dynamische positionering-technologie, wordt iedere advertentie (geplaatst op uw eigen website of op een andere website van het De Kubus Vastgoed netwerk) referenceerd in de zoekmachines, waardoor een hoge zichtbaarheid is gegarandeerd.
 • In tegenstelling tot de STANDARD formule, is uw website geheel toegewijd aan onroerend goed advertenties, wat ten aanzien van de adverteerders een teken van serieusheid en geloofwaardigheid is.
 • Dankzij een verzorgde presentatie ziet uw website er kwalitatief goed uit.
 • Iedere keer dat wij verbeteringen aanbrengen of dat wij nieuwe diensten toevoegen, profiteert uw website er automatisch van, zonder enige tussenkomst uwerzijds. De toevoeging van een nieuwe service kan eveneens nieuwe inkomsten genereren.
 • U hoeft zich nergens zorgen over te maken: koop van de domeinnaam, aanmaken van de website, hosting, positionering.... alles is inbegrepen.
 • Uw website kan gepersonaliseerd worden: u kunt eveneens uw eigen logo aanmaken en deze toevoegen aan uw website, uw banner aanpassen of uw kleuren wijzigen. Al deze aanpassingen kunt u op ieder moment eenvoudigweg uitvoeren via uw Klantenpagina.
 • Als u al Ć©Ć©n of meerder websites heeft, kunt u meteen al de promotie maken voor deze nieuwe website, om zo snel te profiteren van nieuwe inkomsten.
 • En natuurlijk ontvangt u nieuwe inkomsten... zonder enige interventie uwerzijds (behalve het bekendheid geven aan uw website).


Zich abonneren op de De Kubus Vastgoed diensten


Formule GOLD - Bedrijfsklare website + publiciteit

De formule GOLD is identiek aan de PREMIUM formule, maar wij waarborgen bovendien de publiciteit van de nieuwe website:
 • Wij installeren uw Website (zie PREMIUM formule).
 • Wij garanderen de promotie van uw website door middel van Google Adwords publiciteitscampagnes, die wij voor u beheren met het door u gedefinieerde budget.

Voordelen van deze formule

De GOLD formule kent vele voordelen:
 • Alle voordelen van de PREMIUM formule (zie hierboven).
 • Dankzij een Google Adwords publiciteitscampagne is uw website direct zichtbaar, waardoor u snel inkomsten kunt genereren.

Zich abonneren op de De Kubus Vastgoed diensten


De kosten van de service

De onderstaande tabel geeft voor iedere formule:
 • De kosten van de service (1)
 • Het % van de vergoedingen dat u krijgt over iedere advertentie
 • Het bedrag dat aan u wordt overgemaakt voor iedere advertentie, gebaseerd op een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (2)


Gekozen formule Kosten van de service (1) Vergoeding per advertentie
Gestorte % Bedrag voor een gemiddeld bestedingsbedrag van
97,79 EUR (2)
Formule STANDARD

Op uw website geĆÆntegreerde service
GRATIS 20 % 19,56 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
7 139 EUR
Formule PREMIUM 1

Levering van een bedrijfsklare website
Beperkte kosten voor het inbedrijfstellen
199 EUR 30 % 29,34 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
10 708 EUR
Formule GOLD 1

Idem Premium 1
 + Google Adwords publiciteit
199 EUR

 + publiciteit (3)
30 % 29,34 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
10 708 EUR
Formule PREMIUM 2

Levering van een bedrijfsklare website
Hogere vergoeding
599 EUR 40 % 39,12 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
14 277 EUR
Formule GOLD 2

Idem Premium 2
 + Google Adwords publiciteit
599 EUR

 + publiciteit (3)
40 % 39,12 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
14 277 EUR
Formule PREMIUM 3

Levering van een bedrijfsklare website
Hogere vergoeding
1299 EUR 50 % 48,89 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
17 847 EUR
Formule GOLD 3

Idem Premium 3
 + Google Adwords publiciteit
1299 EUR

 + publiciteit (3)
50 % 48,89 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
17 847 EUR
Formule PREMIUM 4

Levering van een bedrijfsklare website
Hogere vergoeding
1999 EUR 60 % 58,67 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
21 416 EUR
Formule GOLD 4

Idem Premium 4
 + Google Adwords publiciteit
1999 EUR

 + publiciteit (3)
60 % 58,67 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
21 416 EUR
Formule PREMIUM 5

Levering van een bedrijfsklare website
Hogere vergoeding
2999 EUR 70 % 68,45 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
24 985 EUR
Formule GOLD 5

Idem Premium 5
 + Google Adwords publiciteit
2999 EUR

 + publiciteit (3)
70 % 68,45 EUR

Begroting van de jaarlijkse winst voor 1 advertentie per dag:
24 985 EUR


(1)  De kosten van de service (behalve STANDARD formule) komen overeen met vaste kosten, die jaarlijks worden gefactureerd. Deze zijn inclusief:
 • Koop (en verlenging) van de domeinnaam
 • Aanmaken van de website en het onderhoud hiervan
 • Hosting van de website
 • Positionering

(2)  Het gemiddeld bestedingsbedrag wordt real time berekend over de werkelijke, op alle websites van het De Kubus Vastgoed netwerk, geplaatste advertenties. Dit geeft dus op ieder moment de werkelijke inkomsten weer, die u uit deze service kunt halen. Dit bedrag bedraagt op dit moment 97,79 EUR.

(3)  De publiciteitskosten komen overeen met de Google Adwords campagne die wij opzetten voor uw website met de GOLD formule. U bepaalt het dagelijkse bedrag dat u aan uw publiciteit wilt besteden.


Wat is de rentabiliteitsdrempel voor de diverse aanbiedingen?

Al naar gelang de gekozen formule, varieert het aantal te plaatsen advertenties om de rentabiliteitsdrempel te bereiken:
 • Formule STANDARD
  U heeft direct rentabiliteit (vanaf de eerste advertentie), want er zijn geen kosten verbonden aan het in gebruik stellen van de dienst. U dient echter rekening te houden met de tijd die u besteed aan het inpassen en personaliseren van de service op uw website (en de overeenkomende kosten als u dit niet zelf doet).
 • PREMIUM 1 en GOLD 1 formules
  Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR op dit moment), wordt de service rendabel vanaf slechts 7 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 53 dagen. En u hoeft er niets voor te doen.
 • PREMIUM 2 en GOLD 2 formules
  Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR op dit moment), wordt de service rendabel vanaf slechts 16 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 23 dagen. In dit geval hoeft u er ook niets voor te doen en uw winst is bovendien 34% groter dan bij de formule ?1?!
 • PREMIUM 3 en GOLD 3 formules
  Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR op dit moment), wordt de service rendabel vanaf slechts 27 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 13 dagen. In dit geval hoeft u er ook niets voor te doen en uw winst is bovendien 67% groter dan bij de formule ?1?!
 • PREMIUM 4 en GOLD 4 formules
  Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR op dit moment), wordt de service rendabel vanaf slechts 35 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 10 dagen. In dit geval hoeft u er ook niets voor te doen en uw winst is bovendien 100% groter dan bij de formule ?1?!
 • PREMIUM 5 en GOLD 5 formules
  Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR op dit moment), wordt de service rendabel vanaf slechts 44 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 8 dagen. In dit geval hoeft u er ook niets voor te doen en uw winst is bovendien 134% groter dan bij de formule ?1?!

BELANGRIJK
De Premium/Gold 4 en Premium/Gold 5 formules (met uitbetalingen van 60 en 70%) zijn speciaal ontworpen voor de leden die gebruik willen maken van onze diensten voor het genereren van aanzienlijk extra inkomsten, of zelfs om er een echte professionele activiteit van te maken.

In het kader van de commerciƫle ontwikkeling van onze eigen website (De Kubus Vastgoed), ook lid van het netwerk, raden wij deze formules aan vertegenwoordigers die regelmatig contact met ons opnemen, aan om hun diensten aan te bieden, De Kubus Vastgoed.

Meer in het algemeen raden wij de formules "5" aan voor iedereen die gebruik wil maken van onze diensten om werkelijk geld te verdienen en die bereid is om hiertoe een minimum te investeren (als aanvulling op of als belangrijkste activiteit), van tenminste 1 uur per dag.

De voorgaande tabel laat zien dat het mogelijk is om met een Premium 5 formule 24 985 EUR per jaar te ontvangen met een gemiddelde van slechts Ć©Ć©n geplaatste advertentie per dag (op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag van momenteel 97,79 EUR). Dat komt overeen met een maandelijks inkomen van 2 082 EUR.

Tot slot, met onze oplossing is uw enige rol om bekendheid te geven aan uw website en om nieuwe klanten te trekken... en vervolgens de inkomsten te incasseren. Het hele administratieve en technische gedeelte wordt in zijn geheel door ons afgehandeld: website hosting, klantbeheer zodra de bestelling is geplaatst (hotline), facturatie, oplossen van technische problemen, updaten van de website, etc.

Anders gezegd, deze formules combineren alle voordelen:
   - Beperkte investeringen
   - Geen technisch of administratief werk
   - Hoge potentiĆ«le inkomsten


Hoe te kiezen tussen de formules ?1? en ?2??

De PREMIUM of GOLD formules worden in twee versies aangeboden:
 • In versie ?1?, zijn de initiĆ«le vaste kosten gereduceerd en als tegenprestatie zijn de vergoedingen over iedere verkoop minder hoog.
 • In versie ?2?, worden de werkelijke vaste kosten gefactureerd, maar de vergoedingen per verkoop zijn hoger.
 • Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR  momenteel), zijn de versies ?2? voordeliger vanaf slechts 11 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 35 dagen!
 • Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR  momenteel), zijn de versies ?3? voordeliger vanaf slechts 23 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 16 dagen!
 • Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR  momenteel), zijn de versies ?4? voordeliger vanaf slechts 31 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 11 dagen!
 • Op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag (namelijk 97,79 EUR  momenteel), zijn de versies ?5? voordeliger vanaf slechts 41 advertenties per jaar...wat overeenkomt met Ć©Ć©n advertentie per 8 dagen!


Zich abonneren op de De Kubus Vastgoed diensten


Gedetailleerde lijst van vergoedingen

Voor welke formule u ook kiest (Standard, Premium of Gold), elke keer dat een internetter een advertentie op uw website plaatst, krijgt u een vergoeding, overeenkomstig de onderstaande tabel (alleen de belangrijkste aanbiedingen en opties worden getoond).

Soort advertentie + opties Gefactureerde prijs Vergoeding overeenkomstig de formule
STANDARD PREMIUM 1
GOLD 1
PREMIUM 2
GOLD 2
Brons advertentie 41 EUR 8 EUR 12 EUR 16 EUR
Zilver advertentie 0 EUR 0 EUR 0 EUR
Goud advertentie 224 EUR 45 EUR 67 EUR 90 EUR
Platina advertentie 0 EUR 0 EUR 0 EUR
STANDARD professioneel forfait 50 advertenties 79 EUR 16 EUR 24 EUR 32 EUR
PREMIUM professioneel forfait 50 advertenties 129 EUR 26 EUR 39 EUR 52 EUR
GOLD professioneel forfait 50 advertenties 179 EUR 36 EUR 54 EUR 72 EUR
STANDARD professioneel forfait 200 advertenties 142 EUR 28 EUR> 43 EUR 57 EUR
PREMIUM professioneel forfait 200 advertenties 213 EUR 43 EUR 64 EUR 85 EUR
GOLD professioneel forfait 200 advertenties 283 EUR 57 EUR 85 EUR 113 EUR
Koop van 250 kredieten (professionals) 198 EUR 40 EUR 59 EUR 79 EUR
Koop van 1000 kredieten (professionals) 667 EUR 133 EUR 200 EUR 267 EUR
Koop van 5000 kredieten (professionals) 2 500 EUR 500 EUR 750 EUR 1 000 EUR
Zich abonneren op de De Kubus Vastgoed diensten