De internationale onroerend goed website De Kubus Vastgoed is de eerste internationale advertentie netwerk voor onroerend goed in Europa.

For Sale By Owner in Europe - Meertalige onroerend goed advertenties De Kubus Affiliatie - White label affiliatie Français English Español Nederlands Italiano Deutsch Hoe kunt U aan een buitenlandse koper verkopen?
For Sale By Owner in Europe - Meertalige onroerend goed advertenties
Om u in te loggen, klik hier.

Home Advertenties Tarieven Gereedschappen Advertentie plaatsen Klantenpagina FAQ Contact  
Welkom
De website For Sale By Owner in Europe is lid van het netwerk De Kubus Vastgoed en u kunt daarmee uw onroerend goed advertentie plaatsen in 6 talen.


Valuta:


Maatsysteem:
ADVERTENTIE VAN DE DAG

DANK U!
Tijdens de 3 laatste maanden heeft U iedere dag gemiddeld 827 nieuwe advertenties geplaatst (ofwel 24810 per maand), op de 263 websites van ons meertalig netwerk.

Dank u voor uw vertrouwen!
GETUIGENISSEN
Wij hebben zojuist verkocht tegen een prijs waarvan wij niet hadden durven dromen ! En de kopers (Engelsen) hadden [...]
Michèle D. (Frankrijk)
DE KUBUS BAROMETER

1 045 307 geplaatste advertenties
10 bezoeken per adv. per maand
93,0% buitenlandse bezoekers
Publicatie op 263 websites

Bezoekers per taal


 Meer weten...
LIJST VAN MAKELAARS
Land:
Stad:
EEN GREEP UIT ONS AANBOD
7665-880 SANTA CLARA A VELHA
(Portugal)
Hotel van 620 m²
3 000 000 EUR
Hotel in 7665-880 SANTA CLARA A VELHA

28750 SAN AGUSTíN DE GUADALIX
(Spanje)
Villa van 465 m²
645 000 EUR
Villa in 28750 SAN AGUSTíN DE GUADALIX


De 5 verschillen

tussen Kubus Vastgoed en de andere onroerend goed websites


De meeste websites met advertenties voor vastgoed lijken op elkaar: dezelfde werking, hetzelfde doel, dezelfde ondoorgrondelijkheid, etc. Het netwerk van Kubus Vastgoed onderscheidt zich op vele punten. Dit zijn de belangrijkste verschillen.

1
Meertalige publicatie

Uw advertentie op het netwerk wordt integraal in 6 talen vertaald: Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Spaans

De buitenlandse internetters die een vastgoed zoeken, beschikken hiermee over een portal waarmee ze advertenties kunnen raadplegen in een vocabulaire dat overeenkomt met hun gewoontes.

Dit is het belangrijkste verschil: wij richten ons niet op dezelfde klanten als de andere onroerend goed websites. Dus zelfs als u al andere advertenties heeft geplaatst, is een advertentie op ons netwerk aanvullend, omdat u daarmee een klantenkring kunt bereiken, die u niet bereikt met één enkele advertentie. in het Nederlands.

En het is efficiënt: onze statistieken laten zien dat onze advertenties gemiddeld door ongeveer 75% buitenlanders worden geraadpleegd.
2
Multi-publicatie

Wanneer u uw advertentie op deze website (of één van de 263 andere websites) plaatst, wordt ze gepubliceerd op alle websites van het De Kubus Vastgoed netwerk (zie lijst). Daarmee bereikt u een optimale zichtbaarheid van uw vastgoed in alle talen en in alle landen.

Ons netwerk is momenteel het enige met een dergelijk brede en meertalige verspreiding.
3
Transparant

Wij hebben de keuze gemaakt voor een totale transparantie, wat ons onderscheidt van de meeste andere onroerend goed websites:
  • Onze volledige en uitvoerige tarieven zijn vrij toegankelijk, zonder dat het nodig is een account aan te maken (pagina Tarieven).
  • Wij zijn ook de enige die REAL TIME de gedetailleerde statistieken publiceren over de bezichtiging van alle websites van ons netwerk (pagina Barometer). De updates geschieden dagelijks automatisch en zelfs neerwaartse tendensen worden getoond!
4
Geen valse beloftes

In tegenstelling tot sommige van onze concurrenten, tonen wij geen "succes percentage" of "gemiddelde verkooptijd". Aan de ene kant omdat een onroerend goed website geen makelaarskantoor is (en wij dus zelden op de hoogte zijn van de verkoop van een pand) en aan de andere kant omdat het belachelijk is om de verkoop binnen een bepaalde termijn te beloven omdat het de verkoper is die zijn verkoopprijs vaststelt. Dus hoe kunnen we een verkooptermijn aangeven, als het vastgoed misschien wordt aangeboden tegen een prijs die hoger is dan de marktwaarde?

Daarentegen bieden wij een zeer concrete garantie:: de publicatie van uw onroerend goed tot aan de verkoop, wat ook de benodigde tijd mag zijn (Goud formule).
5
GARANTIE - Advertentie gepubliceerd tot aan de verkoop

De meeste onroerend goed websites bieden de publicatie voor een beperkte tijd aan. De aanbiedingen zijn aanlokkelijk, maar als uw zaak niet snel verkocht wordt, moet u uw advertentie verlengen... net zo vaak als nodig, wat erg duur kan worden.

Met de Goud advertentie wordt uw advertentie gepubliceerd tot aan de verkoop, zonder voorwaarden en wat ook de benodigde periode voor de verkoop mag zijn.

Het betreft een aanvullende garantie: U hoeft niets anders te betalen! U kunt de ?markt testen? door te beginnen met een hoge prijs in uw advertentie, die u verlaagt als dit niet genoeg contacten oplevert.